Szolgáltatások

Az üzem belső bányavasútján utazni maradandó élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt, mivel azzal a vonattal utazhatnak, ami korábban több mint kétszáz méterrel a felszín alatt is szállította a szenet és a bányászokat. A föld mélyének megismerését biztosítja a külön e célra épített „felszín alatti bánya”, mely valósághűen tárja elénk a bányabeli viszonyokat. Egy izgalmas, földalatti séta keretébe sűrítve ismerhetjük meg a különböző berendezéseket, melyek a veszélyek elkerülését vagy a bányászok munkavégzését segítik. Itt minden kézzel fogható, fotózható és sisak viselése kötelező! 

Rendezvényhelyszín – A terület számos szabadtéri rendezvény megtartására alkalmas!

Múzeumunk lehetőséget biztosít arra, hogy előzetes egyeztetés alapján a múzeum több területén kisebb összejöveteleket (maximum 20 fő egy csapatban) lehessen tartani a belépő árán. Külön igény esetén, megbeszélés alapján tudunk bográcsot, sörpadokat, asztalokat, tűzifát stb. biztosítani. A gyermekek szórakozása szintén fontos elem múzeumunk életében, így akár gyermekjátékokkal, totóval, ügyességi versenyekkel is tudunk készülni. Rossz idő esetén sem hagyunk senkit elázni, hiszen van elég fedett terület is. Várunk minden kikapcsolódni, piknikezni, bográcsozni vagy sütögetni vágyót, aki egy autentikus környezetben, természetbarát módon szeretné élvezni a nyár nyújtotta lehetőségeket és megismerni a bányászat rejtelmeit.

Csapatépítés – Ha olyan élményeket keres, amit nem talál máshol és sokáig fog mesélni!

Nem csak túrázók megpihenésére, családok szórakozására, de osztályok, munkahelyi csoportok épülésére is kiváló a helyszín. Több szakma és tantárgy számára jelent kiváló lehetőséget a jellegzetes épületcsoport múzeumi hasznosítása. Családi alkalmak, céges piknikek, nagyobb rendezvények gyakorta veszik igénybe a busszal is kiválóan elérhető, erdők által ölelt, természetközeli helyszínt. Lelkes csapatunkkal folyamatosan bővítjük a lehetőségeket, a múzeum az átalakítás alatt is látogatható.

Unja a hagyományos esküvői fotózást?
Indusztriális hátteret szeretne fotóihoz?
Ne keressen tovább, múzeumunkban erre is lehetőséget biztosítunk!

Skip to content
Copy link
Powered by Social Snap