2021. május 19.

Májusi helyzetjelentés a fejlesztésről

Eltelt ismét pár hét mióta beszámoltunk a fejlesztés állapotáról. Napról napra látványosabb a változás a múzeumban, egyszerre több helyen zajlanak a munkálatok. Az alábbi képek a jelenlegi helyzetet mutatják.

A szabadtéri rendezvénytér tereprendezése és füvesítése is megtörtént. A fogadóépület környezetében parkosítási és térkövezési munkálatokat végeztek a szakemberek, a teraszon pedig lerakták a burkolatot, valamint elkészítették a korlátot is. Eközben a Grófi út kialakítása is folyamatosan halad. A faléz épület megkapta külső színezését. A fedett rendezvényház – amit eddig kiállítócsarnoknak vagy kompresszorháznak hívtunk – zökkenőmentes térburkolatot kapott, és a külső falak színezése is befejeződött.

A múzeum egy része még mindig építési területnek számít, de változatlanul várjuk a kedves érdeklődőket szerdától vasárnapig, 10 órától 18 óráig. A belépés védettségi igazolványhoz kötött, vagy az EESZT-s mobilapplikációval is tudja igazolni az oltás meglétét. Természetesen a fényképes igazolvány a továbbiakban is szükséges.

Jó szerencsét!

Chúng tôi mong muốn mang lại cho các bạn những trải nghiệm cá cược tuyệt vời nhất, vì vậy, ONBET đã thiết kế và phát triển nhiều chương trình khuyến mãi hấp dẫn. Hiện nay, onbet đang cung cấp một số khuyến mãi vô cùng hấp dẫn

Megszakítás
Copy link
Powered by Social Snap