Események betöltése

« Összes Események

Halloween az Oroszlányi Bányászati Múzeumban

október 31. | 14:00 - 21:00

Idén Halloween estéjén elszabadulnak a szellemek a múzeumban naplemente után!

Készülj, mert ez a nap más lesz, mint a többi, ugyanis a múzeum ódon falait ezúttal suttogások és titokzatos árnyak járják majd át. Ha nincs ellenedre egy kis borzongás és kreatív szórakozás, akkor október 31-én a múzeumban a helyed, ahol a kísérteties hangulat garantált, és több szórakoztató program is vár rád: a hagyományos tökfaragás és hátborzongató kísértetvonatozás!

14:00-16:00 Tökfaragás:
Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy egyedi tökfejet készíts, amely este fénnyel világítja majd be az eseményt! REGISZTRÁLJ az info@banyaszatimuzeum.hu email címen és készíts egy rémisztő vagy vicces töklámpást!
A tökfaragás gyermekek számára kizárólag szülői felügyelettel lehetséges, a jegyára a belépő mellett további 500,- forint.
Ha szeretnél a tökfaragáson részt venni, sokáig ne hezitálj, mivel a program maximum 30 tökfaragóban limitált.

18:00 – 21:00 Kísértetvonatozás:
Miután a tökfaragás során megidézted saját szellemedet, pattanj fel a kísértetvonatra, ahol izgalmas utazás vár rád! Az este leple alatt zakatoló vonatszerelvény útja a múzeum legsötétebb, rejtett zugain visz keresztül, ahol titokzatos történetek elevenednek meg és váratlan meglepetések várják a bátor résztvevőket.
A kísértetvonat 18:00, 19:00 és 20:00-kor indul, hogy ránk hozza a frászt! Vajon ki mered próbálni a rettegéssel teli utazást?

Csatlakozz hozzánk ezen a misztikus éjszakán, ahol a régi múzeumi tárgyak között a szellemek köztünk járnak majd, és a falak sem maradnak némák. Ha teheted ölts maskarát, hiszen a jelmezben érkező látogatók között ajándékcsomagokat sorsolunk ki.

Az eseményen való részvétel múzeum belépő megváltásával lehetséges, 18:00 óra után a látogatók biztonsága érdekében az aknatorony NEM, a kis bánya CSAK vezetéssel látogatható!

Részletek

Dátum:
október 31.
Időpont:
14:00 - 21:00
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Bányászati Múzeum
Majkpuszta 1.
Oroszlány, 2840 Magyarország
+ Google Térkép
Megszakítás
Copy link
Powered by Social Snap